Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες είτε ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας είτε δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμό χρήστη. Στην περίπτωση που γίνετε μέλος έχετε τη δυνατότητα να δείτε προηγούμενες παραγγελίες καθώς και να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας για μελλοντικές αγορές.

Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω Paypal και Viva – σας προσφέρει πλήρη ασφάλεια για τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα, δεν χρειάζεται να είστε μέλος του Paypal ή του  Viva για να το χρησιμοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή
  • Μέσω αντικαταβολής – με χρέωση  2 ευρώ επιπλέον των εξόδων μεταφοράς
  • Με κατάθεση στους λογαριασμούς (ΠΡΟΣΟΧΗ: αν κάνετε έμβασμα από άλλη τράπεζα τα έξοδα και των δύο τραπεζών θα πρέπει να επιβαρύνουν εσάς. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα σας επιστραφεί η πληρωμή μετά την αφαίρεση των εξόδων τραπέζης)
  • Alpha bank Αννα Φωτιαδου GR46 0140 1720 1720 0200 2010 137
  • Εθνικη Τράπεζα Αννα Φωτιαδου GR 5301102710000027160545441.

Για παραγγελίες από Κύπρο είναι απαραίτητη η πληρωμή είτε με Paypal είτε με κατάθεση στην τράπεζα.

Μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα λάβετε ενημερωτικό e-mail που θα επιβεβαιώνει τα προϊόντα που αγοράσατε και το κόστος.

Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θελήσετε να προσθέσετε κάποιο νέο προϊόν θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία.

CART

X