Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ

Viking toys

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ασφάλεια
Όλα τα παιχνίδια περνούν από αυστηρούς ελέγχους, ώστε να συμμορφώνονται τόσο με τα ευρωπαϊκά, όσο και με τα αμερικανικά πρότυπα ασφάλειας. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται μόνο πλαστικό υψηλής ποιότητας χωρίς φθαλικούς εστέρες, ώστε τα παιχνίδια να είναι απόλυτα ασφαλή, ακόμα και αν τα μικρότερα παιδιά τα βάζουν στο στόμα. Γιατί με το παιχνίδι τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο. Και δεν εξερευνούν μόνο με τα μάτια και τα αυτιά τους, αλλά πού και πού θέλουν και να γευτούν τον κόσμο. Γι’ αυτό, στη Viking κάνουμε τη δουλειά μας, ώστε το παιδί να κάνει τη δική του δουλειά –να παίζει– και οι γονείς να απολαμβάνουν τις στιγμές χωρίς να ανησυχούν για τίποτα.

 

Μαλακό πλαστικό
Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι καλύτερο να μάθεις τα πράγματα στη ζωή με το σκληρό τρόπο, αλλά στη Viking μάς αρέσει να μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι η ζωή έχει και μαλακή πλευρά! Έτσι, όλα τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα από μαλακό, εύπλαστο πλαστικό και είναι σχεδιασμένα με μαλακές, στρογγυλεμένες άκρες, χωρίς αιχμηρά σημεία, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατυχήματα στα παιδιά.

 

Απλός σχεδιασμός
Στη Viking πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια πρέπει να διεγείρουν τη φαντασία των παιδιών και να τα κινητοποιούν για παιχνίδι. Γι’αυτό δίνουμε προτεραιότητα στη μορφή και τη λειτουργία των παιχνιδιών και όχι σε μη απαραίτητες λεπτομέρειες. Τα παιδιά μπορούν να μετατρέψουν έναν κουβά σε κάστρο, ένα παπούτσι σε πλοίο. Το μόνο που χρειάζονται είναι η φαντασία τους. Στη ζωή υπάρχουν πολλά περίπλοκα πράγματα, αλλά το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι μέσα σε αυτά. Τόσο απλά!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tabs_product taxonomy=”viking-toys” new_product=”” popular_product=”” onsale_product=”” per_page=”10″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top

Περίμενε μην φεύγεις

Αυτο το είδες?

Το μοναδικό Nude Food Yoghurt Mover έιναι ο σύμμαχος σας όταν θέλετε να μεταφέρεται κρύο και παγωμένο φαγητό!! Ετοιμάστε τα πιο υπέροχα γευματάκια ( γιαούρτι, φρούτα, κρέμα ρυζόγαλο, κουάκερ) που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!