• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: (+30) 2130418127
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ KLEAN KANTEEN

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]KLEAN_KANTEEN_grande[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

To 2002, δεν υπήρχαν μπουκάλια νερού για προσωπική χρήση από ανοξείδωτο χάλυβα και τα ζητήματα της υγείας και του περιβάλλοντος που συνδέονται με την χρήση πλαστικών δεν ήταν ευρέως γνωστά. Βλέποντας τα θέματα έγκαιρα και με σαφήνεια ο Robert Seals, ο εφευρέτης και ιδρυτής της Klean Kanteen®, άρχισε να κατασκευάζει το πρώτο παγούρι .

Το 2004, ο Robert εισήγαγε το πρώτο  Klean Kanteen  στην αγορά για να δώσει στους ανθρώπους μια καλύτερη επιλογή από τα πλαστικά και με επένδυση από αλουμίνιο μπουκάλια: ένα ασφαλές, υγιεινό, ελαφρύ επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι χωρίς δισφαινόλη Α (BPA) και άλλες τοξικές ουσίες.

«Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου λύσεις και να βοηθάμε τους ανθρώπους να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις» είπε ο Robert!

Ένα υγιεινό και ασφαλές μπουκάλι για το νερό του παιδιού σας! Κατάλληλο για τρόφιμα καθώς το ανοξείδωτο δεν κρατάει βρωμιά και μυρωδιές. Δεν χρειάζεται επίστρωση που χαλάει με την χρήση όπως τα αλουμινένια μπουκάλια!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_images_carousel images=”158339,158343,158342,158341,158340″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tabs_product taxonomy=”klean-kanteen” header_layout_align=”text-center” new_product=”” popular_product=”” onsale_product=”” per_page=”60″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top

Περίμενε μην φεύγεις

Αυτο το είδες?

Το μοναδικό Nude Food Yoghurt Mover έιναι ο σύμμαχος σας όταν θέλετε να μεταφέρεται κρύο και παγωμένο φαγητό!! Ετοιμάστε τα πιο υπέροχα γευματάκια ( γιαούρτι, φρούτα, κρέμα ρυζόγαλο, κουάκερ) που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!