Μια φορά κι έναν καιρό, ένας νεαρός άνδρας που ονομάζεται Andrew Bacon εργαζόταν στην Άπω Ανατολή σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Μέσα από τη δουλειά του, συνήθιζε να πηγαίνει σε πολλά εργοστάσια και ονειρευόταν ότι μια μέρα θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία και να εισάγει υπέροχα αντικείμενα, αλλά δεν ήξερε τι.

Μια μέρα, επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών το οποίο έκανε θαυμάσια παιχνίδια από ύφασμα, που όμοιά τους  δεν είχε δει ποτέ πριν. Έτσι κατάλαβε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει.

Μετά από 5 χρόνια γύρισε πίσω στην πατρίδα του.

Στην Αγγλία έψαχνε καταστήματα για να αποθηκεύει τα παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο, όπως δεν είχε επαφές στη βιομηχανία. Ωστόσο, ο ίδιος μόνος του γύρισε τη χώρα και τελικά πολλοί καταστηματάρχες μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό του για τα παιχνίδια. Πολύ σύντομα, μέσα σε 6 μήνες, η επιχείρηση τα πήγαινε πολύ καλά και αυτό έσπρωξε και τον αδελφό του, Richard, να συμμετέχει στο εγχείρημα.

Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί από τους ίδιους και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια των ετών. Η φιλοσοφία ήταν πάντα να κάνουν παιχνίδια που επιτρέπουν στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν και να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι άνθρωποι που κάνουν τα παιχνίδια μας να τυγχάνουν δίκαιης μεταχείρισης και έτσι χρησιμοποιούμε μόνο τα εργοστάσια που τηρούν έναν αυστηρό κώδικα δεοντολογίας και τις ορθές πρακτικές. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Ένα ασφαλέςκαι καθαρόπεριβάλλον εργασίας
  • Απαγορεύεται η παιδική εργασία
  • Συμμόρφωση με τους κανονισμούςγια την υγείακαι την ασφάλεια
  • Ο μισθός  και οι ώρες εργασίας συμμορφώνονταιμε τις εθνικές νομοθεσίες
    Δεν ασκείται καμία διάκριση
  • Η τακτικήαπασχόλησηπαρέχεταικαιεπιλέγεται ελεύθερα»

CART

X