Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ

I CAN SPOON

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]ican-logo[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Έχετε ακούσει πολλές φορές από το παιδάκι σας την ώρα του φαγητού το “Μπορώ μόνος μου!!!” (I can!!)???

Ε, τώρα θα μπορεί, χάρη στο καινοτόμο κουταλάκι I can Spoon!

Ειδικά σχεδιασμένο για να μπορούν να το πιάσουν τα μικρά χεράκια. Διαθέτει παγκοσμίως πατενταρισμένη κάθετη, πλακέ λαβή για να πιάνεται ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα. Για περισσότερη σταθερότητα μπορεί να πιαστεί και από την τρύπα, βάζοντας το δαχτυλάκι ή και με τα 5 δαχτυλάκια! Επιτρέπει στα παιδιά να εξασκήσουν την λεπτή κινητικότητα και να πειραματιστούν με τις διάφορες επιλογές λαβής μέχρι να βρουν ποια τα βολεύει καλύτερα!

Όταν τα παιδάκια καταφέρνουν να τρώνε μόνα τους, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η καλή σχέση με το φαγητό. Με το κουταλάκι I can® τα παιδιά τρώνε εύκολα και χωρίς πολλά “ατυχήματα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΔΩ

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_images_carousel images=”158012,158017,158013,158014,158015,158018,158016,158019″ img_size=”large” autoplay=”yes” wrap=”yes” el_class=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][tabs_product taxonomy=”icanspoon” header_layout=”3″ header_layout_align=”text-center” product_layout=”3″ white_product=”white-product” product_img=”rollover” new_product_title=”I CAN SPOON” popular_product=”” featured_product=”” onsale_product=”” per_page=”30″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top

Περίμενε μην φεύγεις

Αυτο το είδες?

Το μοναδικό Nude Food Yoghurt Mover έιναι ο σύμμαχος σας όταν θέλετε να μεταφέρεται κρύο και παγωμένο φαγητό!! Ετοιμάστε τα πιο υπέροχα γευματάκια ( γιαούρτι, φρούτα, κρέμα ρυζόγαλο, κουάκερ) που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!