Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ

ALEX TOYS

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]ALEXtoys[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Η γνωστή παγκοσμίως Αμερικανική εταιρία ποιοτικών παιχνιδιών ήρθε τώρα και στην Ελλάδα!

Στην ALEX παίρνουμε την αποστολή μας, για την προσφορά στα παιδιά ποιοτικών και δημιουργικών παιχνιδιών που προωθούν την προσωπική έκφραση και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, πολύ σοβαρά !

Γνωρίζουμε ότι όταν τα παιδιά διασκεδάζουν , τότε μαθαίνουν περισσότερο, και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι εκτός της διασκέδασης που προσφέρει, κάθε παιχνίδι ALEX βοηθά στην ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων που θα ακολουθήσουν τα παιδιά μια ζωή.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tabs_product taxonomy=”alex-toys” header_layout_align=”text-center” new_product=”” popular_product=”” onsale_product=”” per_page=”30″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top

Περίμενε μην φεύγεις

Αυτο το είδες?

Το μοναδικό Nude Food Yoghurt Mover έιναι ο σύμμαχος σας όταν θέλετε να μεταφέρεται κρύο και παγωμένο φαγητό!! Ετοιμάστε τα πιο υπέροχα γευματάκια ( γιαούρτι, φρούτα, κρέμα ρυζόγαλο, κουάκερ) που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!