ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΑ Madpax ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

8

Τι είναι τα υπέροχα MadPax;

Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς έτσι και το σακίδιό σας πρέπει να διαφέρει. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να φορέσει κανείς ένα συνηθισμένο ανιαρό σακίδιο. Πρέπει να είναι φρέσκο​​, μοντέρνο, διαφορετικό και… να αναρωτιούνται «πού το βρήκες αυτό;;;;»

 Τα MadPax είναι η εξέλιξη στο σακίδιο. 3D σχέδια και αξεσουάρ με κερατάκια, κύβους, φούσκες και ότι άλλο τα ευφάνταστα μυαλά των δημιουργών της Madpax σκεφτούν .

Τα MadPax απευθύνονται «παιδιά» όλων των ηλικιών, που αγαπούν την πρωτοτυπία και το design. Ναι! αυτό σημαίνει και για Σένα.

Το fullpack είναι η ναυαρχίδα όλων των Madpax, φτιαγμένο για παιδιά εν κινήσει. Αποθηκεύστε τα βιβλία σας ή φυλάξτε τον εξοπλισμό σας με στυλ που “φωνάζει” μοναδικότητα! Μία σειρά διαφορετική για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Τα Halfpacks είναι μοδάτα, πρωτότυπα και ευρύχωρα! Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και εμπιστευτείτε το «μικρό» να χωρέσει όλα τα απαραίτητα. Από αλλαξιά και κολατσιό για τον παιδικό σταθμό, μέχρι ipad, κλειδιά, πορτοφόλι, νεσεσέρ και ό,τι άλλο χρειάζεστε εσείς!

Υπάρχει ένα Madpax για όλα τα γούστα! Δοκιμάστε τα λοιπόν!

Η εταιρία Mamannoula.gr (info@mamannoula.gr) είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας MadPax στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας Mamannoula.gr (info@mamannoula.gr) είναι ο αποκλειστικός

αντιπρόσωπος των MadPax στην Ελλάδα.

BLOK / ARTIPACKS

Blue Full 3

LEDLOX

Wild Blue Yonder

MIGHTY BITES

MadPax-Mighty-Bite-Crossbody-Bag-w-Belt-Clip-Blue-By-You-0

Δείτε τη δημιουργό των MADPAX εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Gu2DNyr8XYI